0.1mm-0.12mm Panas sealing kertas foil lids pikeun segel cangkir madu katuangan

Pedaran pondok:

Tilem tutup aluminium foil pikeun cangkir yoghurt, kandelna 0,1mm dugi ka 0.12mm, ku panutup sealing panas die-cut, tiasa disterilkeun ku suhu luhur, tiasa manjangkeun umur produk, wadah foil aluminium tiasa dilebetkeun kana oven microwave, sareng sajabana anu dianggo pikeun tuangeun, madu, kuéh, macét, bumbu, téh, kéju, jst.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur Panas panutup sealing kertas foil

Kualitas Anu Saé
Tahan tinggi kana karusakan mékanis
kakuatan sealing tinggi pikeun tipena béda cangkir
kualitas percetakan tinggi
Biaya murah

Parameter panutup seil kertas keretas Panas

Ngaran Produk 0.1mm-0.12mm Panas sealing kertas foil lids pikeun segel cangkir madu katuangan
Bahan atah karton, perekat, pilem, tinta, pelarut, jst.
Struktur tutup PET + PAPER + PE + FOIL + Pilem sealing panas pikeun cangkir PS / PP / PE / PET / Paper
PAPER + PE + FOIL + Pilem Sealing Panas pikeun cangkir PS / PP / PE / PET / Kertas
PAPER + PE + FOIL + Pilem Sealing Panas pikeun cangkir PP / PE / PET / Kertas
PAPER + PE + Pilem Sealing Panas pikeun cangkir PS / PP / PE / PET / PET
Spésifikasi embossed die cut tutupsworm / titik / cross embossed
Kandel 30,33,38,40 micron sateuacan embossed, 100-150 micron saatos embossed
Ukuran & Warna Tiasa disesuaikan
Nyitak Rotogravure 1-10 warna, desain sareng logo anu disayogikeun ku konsumén
Diameter 72, 73, 90,95, 97,98,100,101,102,104,112,124,130,141,181 jsb. Kami gaduh langkung tiang 100 sharps die cut cet pikeun pilihan anjeun.
Pamakéan Tutup pikeun kemasan wadah sapertos mi, kiripik, yoghurt cookie, susu, kéju, és krim, téh, kosmétik, bumbu, K-cup, jsb.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami