1-10 warna Tutup kertas pikeun paking wadah panyegelan

Pedaran pondok:

Tutup segel kertas dihasilkeun tina kertas atanapi pilem piaraan khusus, kalayan lacquers sealing variabel, sareng embossing pikeun mastikeun panutupan sadaya jinis wadah, kalayan bentuk sareng ukuran anu bénten.
kami ngadamel tutup kualitas khusus anu dicetak nganggo bahan anu pangsaéna di dunya, kalayan kandelna 30 dugi ka 55 mikron pikeun sababaraha aplikasi industri anu bakal cocog sareng spésifikasi anjeun.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur Tutup Kertas segel

Nyitak leutik
Sababaraha jinis tutup tilem dina sakali ngajalankeun
Print kualitas luhur
Kualitas cetak langkung cerah sareng langkung éndah tibatan tutup foil die-cut
Anjeun tiasa ngarobih desain tutup tilem iraha waé
Silaturahmi lingkungan

Panerapan Tutup segel Kertas

- Yogurts
- És krim
- Cai
- Jus

Spésifikasi Tutup Segel Kertas

Ngaran Produk 1-10 warna Tutup kertas pikeun paking wadah panyegelan
Bahan atah karton, perekat, pilem, tinta, pelarut, jst.
Struktur tutup PET + PAPER + PE + FOIL + Pilem sealing panas pikeun cangkir PS / PP / PE / PET / Paper
PAPER + PE + FOIL + Pilem Sealing Panas pikeun cangkir PS / PP / PE / PET / Kertas
PAPER + PE + FOIL + Pilem Sealing Panas pikeun cangkir PP / PE / PET / Kertas
PAPER + PE + Pilem Sealing Panas pikeun cangkir PS / PP / PE / PET / PET
Spésifikasi embossed die cut tutupsworm / titik / cross embossed
Kandel 30,33,38,40 micron sateuacan embossed, 100-150 micron saatos embossed
Ukuran & Warna Tiasa disesuaikan
Nyitak Rotogravure 1-10 warna, desain sareng logo anu disayogikeun ku konsumén
Diameter 72, 73, 90,95, 97,98,100,101,102,104,112,124,130,141,181 jsb. Kami gaduh langkung tiang 100 sharps die cut cet pikeun pilihan anjeun.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami