1-10 warna dicitak Dicetak Panyegelan Gambut Embossed mie dua-menit cangkir segel tutup bahan plastik

Pedaran pondok:

Tutup segel cangkir mi mangrupikeun produk standar anu bakal diséépkeun kana wadah PS, PP, PET sareng kertas PE.


Detil Produk

Tanda Produk

tutup segel cangkir mi langsung nyayogikeun sababaraha kaunggulan. Dina hal katerbitan, poliéster nyayogikeun permukaan anu hadé pikeun nyetak; ngamungkinkeun para nasabah ngamangpaatkeun aspek-aspek téknis langkung, warna anu langkung euyeub sareng finish definisi anu langkung luhur. Ieu kahontal pisan kusabab warna permukaan bodas padet anu sayogi sareng poliéster. Upami tutup anjeun meryogikeun bérés cetakan anu saéstuna maka kami nyarankeun panilitian kana poliéster bodas.

tutup segel cangkir mi langsung Fitur

• Presentasi produk anu saé di POS
• transparansi tinggi pisibilitas unggulan produk
• stabilitas mékanis: tusukan tinggi sareng résistansi cimata
• Wangun tutup ukuran sareng ukuranana mungkin
• Pengolahan anu épisién sareng dipercaya ngagunakeun sadaya mesin bungkus umum

Spésifikasi tutup segel cangkir mi langsung

Ngaran Produk tutup segel cangkir mi langsung
Bahan atah karton, perekat, pilem, tinta, pelarut, jst.
Struktur tutup PET + PAPER + PE + FOIL + Pilem sealing panas pikeun cangkir PS / PP / PE / PET / Paper
PAPER + PE + FOIL + Pilem Sealing Panas pikeun cangkir PS / PP / PE / PET / Kertas
PAPER + PE + FOIL + Pilem Sealing Panas pikeun cangkir PP / PE / PET / Kertas
PAPER + PE + Pilem Sealing Panas pikeun cangkir PS / PP / PE / PET / PET
Spésifikasi embossed maot motong lids

cacing / titik / cross embossed

Kandel 30,33,38,40 micron sateuacan embossed, 100-150 micron saatos embossed
Ukuran & Warna Tiasa disesuaikan
Nyitak Rotogravure 1-10 warna, desain sareng logo anu disayogikeun ku konsumén
Diameter 72, 73, 90,95, 97,98,100,101,102,104,112,124,130,141,181 jsb. Kami gaduh langkung tiang 100 sharps die cut cet pikeun pilihan anjeun.
Pamakéan Tutup pikeun kemasan wadah sapertos mi, kiripik, yoghurt cookie, susu, kéju, és krim, téh, kosmétik, bumbu, K-cup, jsb.

Spésipisi Cover Foil Aluminium Die-Cut

Kandel foil Struktur komposit Panerapan Piala pamakean
33-46 mikron Primer + AL + PP cet Cangkir PP Kelas dahareun
Laminasi pilem Primer + AL + PP gampang-mesék Segel cangkir yogurt
Primer + AL + PP henteu gampang mesék laminasi pilem Kedap jus jus
Primer + AL + PS cet Piala PS Segel cangkir és krim
Pilem Primer + AL + PS Segel cangkir jam
Pilem komposit Primer + AL + PE gampang dikupas Piala Olahraga
Primer + AL + PE henteu gampang pikeun mesék pilem komposit
Primer + AL + PP cet Piaraan piaraan

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami