33micron-46micron Tutup Saeful Mie Instan

Pedaran pondok:

1-Bahan: Bahan kertas
2-Plastik: PE
3-Suhu: lemes
4-Kandel: 33micron-46micron
5-Pamakéan: Mie instan mangkok atanapi cangkir
6-Paket: Dipak dina PCS sareng gulungan ku karton


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur tutup segel kertas mie Instan

· Multi warna
· Sababaraha jinis tutup teureut dina hiji ngajalankeun
· Percetakan kualitas luhur
· Kualitas cetak langkung cerah sareng langkung éndah dibanding tutup foil die-cut
· Anjeun tiasa ngarobih desain tutup tilem iraha waé
· Ramah lingkungan

Spésifikasi tutup segel kertas mie Instan:

Ngaran Produk 33micron-46micron Instan tutup kertas mie segel
Bahan atah karton, perekat, pilem, tinta, pelarut, jst.
Struktur tutup PET + PAPER + PE + FOIL + Pilem sealing panas pikeun cangkir PS / PP / PE / PET / Paper
PAPER + PE + FOIL + Pilem Sealing Panas pikeun cangkir PS / PP / PE / PET / Kertas
PAPER + PE + FOIL + Pilem Sealing Panas pikeun cangkir PP / PE / PET / Kertas
PAPER + PE + Pilem Sealing Panas pikeun cangkir PS / PP / PE / PET / PET
Spésifikasi embossed die cut tutupsworm / titik / cross embossed
Kandel 30,33,38,40 micron sateuacan embossed, 100-150 micron saatos embossed
Ukuran & Warna Tiasa disesuaikan
Nyitak Rotogravure 1-10 warna, desain sareng logo anu disayogikeun ku konsumén
Diameter 72, 73, 90,95, 97,98,100,101,102,104,112,124,130,141,181 jsb. Kami gaduh langkung tiang 100 sharps die cut cet pikeun pilihan anjeun.

Pamakéan tutup segel kertas mi langsung
Tutup segel kertas mie instan seueur dianggo dina mie, chip, yogurt cookies, susu, kéju, és krim, téh, kosmétik, bumbu, K-cup, jst.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami