Tentang Kami

exhibition

TENTANG KAMI

XIAMEN SANXI
PAKET CO., LTD.

Xiamen Sanxi Packaging Co., Ltd. didirikeun taun 2009. Kusabab didirikeun, kami parantos kalibet dina produksi sareng jasa bungkus tuangeun anu fléksibel, khusus dina desain sareng pabrik tutup aluminium die-cut tutup tina sababaraha bentuk sareng ukuran.

Dukungan kana penjualan

Wilujeng naroskeun ti sakumna penjuru dunya! Kami badé ngiringan anjeun

cutatan pangalusna nurutkeun sarat anjeun.

Jasa téknis

Tim téknis kami seueur ngalaman dina industri bungkusan, ka

ngadamel sareng ngembangkeun meterial bungkusan langkung saé.

Produk ngarobih

Rupa-rupa bahan bungkusan tiasa disayogikeun sesuai sareng kabutuhan anjeun

peryogi, urang gaduh pusat R&D tingkat propinsi di pabrik urang, urang nuju

tetep fokus dina ngembangkeun pamutahiran énggal pikeun bungkusan urang

langkung saé sareng hadé.

Kontrol kualitas

Kalayan padika inspeksi komprehensif kami, kontrol kualitas kami nyertakeun

bahan baku, lapangan produksi, gudang, transportasi sareng sajabina

asup Tim QA anu berpengalaman kami tiasa ngendalikeun kualitas naon waé salami

produksi, atanapi sateuacan pangiriman, pikeun ngajamin yén palanggan kami

bakal nampi produk kualitas.

PRODUK

KUALITAS LUHUR
PRODUK MENANG PASAR

Kami gaduh ahli propésional sareng alat cetak dikawasa komputer anu canggih, sareng dilengkepan mesin cetak gravure gancang-gancang pikeun nyetak dalapan warna bahan bungkus. Mesin laminating garing gancang-gancang mastikeun yén aluminium foil kami awét sareng ramah lingkungan .

honor
honor

NGALAMAKEUN

Kami gaduh propésional propésional sareng alat percetakan anu dikawasa komputer canggih,

 sareng dilengkepan mesin percetakan gravureg-speed otomatis pikeun nyetak dalapan warna bahan bungkus. Mesin laminating garing gancang-gancang mastikeun yén aluminium foil kami awét sareng ramah lingkungan.

equipped

PASAR

PRODUK ANU
DIJUAL SELURUH DUNYA

Sababaraha sét embossing aluminium foil sareng mesin punching ngamungkinkeun urang nganterkeun dina waktosna sareng ngamungkinkeun urang ngahasilkeun bahan bungkus kualitas luhur pikeun nembongkeun produk anjeun dina cara anu éndah.

exhibition
exhibition
pantner

Ayeuna, kami parantos ngawangun hubungan koperasi jangka panjang sareng seueur perusahaan domestik sareng asing anu kawéntar, produk kami parantos diekspor ka sababaraha nagara kaasup Amérika Serikat, Australia, Selandia Baru, Singapura, Indonesia, Mexico, Rusia, Columbia , Nepal, Jérman, Turki sareng Brasil. Kami moal liren ningkatkeun pikeun kapuasan pelanggan.