cangkir ramen mie dua menit cangkir tutup kertas segel

Pedaran pondok:

Bahan baku: Aluminium Foil murni
Aplikasi: Yoghurt / Téh / És krim / Kopi cangkir panyegelan
Struktur tiasa: Al + CPP dilaminasi / Al + PP gampang mesék pilem dilaminasi / Al + PP lacquer / Al + PS lacquer Al + PE gampang mesék pilem laminasi
Fitur: Saé fungsi buktina beueus / résistansi Kabocoran / Mudah mesék
Harga: Salaku Per Bahan produk, Ukuran, Warna percetakan & Qty


Detil Produk

Tanda Produk

Kauntungannana tutup segel kertas cangkir

Sealing anu hadé sareng sipat panghalang
Lalawanan anu saé pikeun suhu luhur.
Mesek Mudah
Gampang dipisahkeun
Buktina beueus
Résistansi kabocoran

Spésifikasi tutup segel kertas cangkir

Ngaran Produk Serelek Wangun Teh Minuman Kopi cangkir segel kertas
Bahan atah karton, perekat, pilem, tinta, pelarut, jst.
Struktur tutup PET + PAPER + PE + FOIL + Pilem sealing panas pikeun cangkir PS / PP / PE / PET / Paper
PAPER + PE + FOIL + Pilem Sealing Panas pikeun cangkir PS / PP / PE / PET / Kertas
PAPER + PE + FOIL + Pilem Sealing Panas pikeun cangkir PP / PE / PET / Kertas
PAPER + PE + Pilem Sealing Panas pikeun cangkir PS / PP / PE / PET / PET
Spésifikasi embossed die cut tutupsworm / titik / cross embossed
Kandel 30,33,38,40 micron sateuacan embossed, 100-150 micron saatos embossed
Ukuran & Warna Tiasa disesuaikan
Nyitak Rotogravure 1-10 warna, desain sareng logo anu disayogikeun ku konsumén
Diameter 72, 73, 90,95, 97,98,100,101,102,104,112,124,130,141,181 jsb. Kami gaduh langkung tiang 100 sharps die cut cet pikeun pilihan anjeun.
Pamakéan Tutup pikeun kemasan wadah sapertos mi, kiripik, yoghurt cookie, susu, kéju, és krim, téh, kosmétik, bumbu, K-cup, jsb.

Larap tutup cangkir segel kertas

Tutup kertas segel cangkir dianggo dina Téh, Minuman, Kopi, Susu Bubuk, jus sareng sajabana.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami