Customized Die cut segel Tutup Pikeun PS / PP / PE / PET / Kertas cangkir

Pedaran pondok:

● Logo embossing ogé pola standar sapertos grub acak sareng sprei halus
● Ngabentuk tutup recessed pikeun aplikasi khusus sapertos 'sendok-tutup-tutup', produk eusian panas sareng 'lokasi gampang' (tempo di handap)
● Mudah mesék atanapi aplikasi segel las
● résistansi produk tinggi
● Ngaronjatkeun tusukan sareng résistansi cimata
● Serbaguna sareng gampang dianggo


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi Maot cut segel Tutup

Ngaran Produk Maot motong segel Tutup
Bahan atah karton, perekat, pilem, tinta, pelarut, jst.
Struktur tutup PET + PAPER + PE + FOIL + Pilem sealing panas pikeun cangkir PS / PP / PE / PET / Paper
PAPER + PE + FOIL + Pilem Sealing Panas pikeun cangkir PS / PP / PE / PET / Kertas
PAPER + PE + FOIL + Pilem Sealing Panas pikeun cangkir PP / PE / PET / Kertas
PAPER + PE + Pilem Sealing Panas pikeun cangkir PS / PP / PE / PET / PET
Spésifikasi embossed maot motong lids

cacing / titik / cross embossed

Kandel 30,33,38,40 micron sateuacan embossed, 100-150 micron saatos embossed
Ukuran & Warna Tiasa disesuaikan
Nyitak Rotogravure 1-10 warna, desain sareng logo anu disayogikeun ku konsumén
Diameter 72, 73, 90,95, 97,98,100,101,102,104,112,124,130,141,181 jsb. Kami gaduh langkung tiang 100 sharps die cut cet pikeun pilihan anjeun.
Pamakéan Tutup pikeun kemasan wadah sapertos mi, kiripik, yoghurt cookie, susu, kéju, és krim, téh, kosmétik, bumbu, K-cup, jsb.

Kauntungannana Die cut segel Tutup

Berkualitas tinggi, kesan alami
Pikaresepeun
Penanganan anu merenah
Gampang dibuka


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami