Maot Cut Tutup

  • easy tear off Die Cut Instant Noodles Plastic Cup Lids

    gampang cimata peureum Die Cut Instan Mi Plastik Tutup Tutup

    Tutup segel Plastik Piaraan nawiskeun katahanan anu hébat pikeun tusukan sareng nyaring ngabantosan ngajaga kaamanan produk salami ranté pasokan sareng dugi ka pangalaman pangguna akhir anu gampang sareng dipercaya.

  • 100-150 micro Plastic die cut cover for potato chips sealing

    100-150 mikro Plastik die cut panutup pikeun sealing chip kentang

    Ampir teu mungkin pikeun nyarek
    Hatur nuhun kana poliéster anu berorientasi, palastik cut cut kami tutup pisan tusukan sareng tahan cimata. Hasilna? Kapuasan palanggan, tangtosna! Henteu aya kabocoran, teu aya pengembalian, sareng kaamanan 100% tina konténna. Tambih Deui, anjeun tiasa ngahémat tutup pelindung sabab tutupna nyalira cekap kuat.

  • Dia 72-181mm Heat Sealing Die Cut Aluminum Foil

    Dia 72-181mm Panas Sealing Maot Cut Aluminium Foil

    1. Dijieun ku plastik dahareun tingkat kualitas unggul.
    2. interior dilaminasi pikeun ningkatkeun kahirupan rak.
    3. Perlindungan blok ngalawan Uap, bau, sareng lampu UV.
    4. Permukaan glossy katingalina langkung tarik.
    5. Kalayan kiyeu cimata anu gampang dibuka.
    6. Panaskeun segel pikeun nyiptakeun hawa, lingkungan anu jelas.

  • Easy Peel embossed PET PP Die Cut Lids For instant noodles

    Mudah mesék timbul PET PP Die Cut Lids Kanggo mi instan

    1. Bahan Asli: PET, PP, pilem, perekat, mangsi, pelarut, sareng sajabana
    2. Aplikasi: yoghurt, susu, kéju, és krim, cai, jus, inuman, kopi, téh, kosmétik, bumbu jsb.
    3. Harga: Salaku Per bahan Produk, Ukuran, Warna percetakan & Qty
    Waktos 4.Delivery: pangiriman gancang, dina 15-30 dinten anu gumantung kana kuantitas urutan sareng susunan produksi.

  • Die Cut Lids For noodles Bowl

    Maot Tutup Tutup Pikeun Mie Mangkuk

    Tutup kertas foil Dipotong-potong digunakeun pikeun nutup cangkir anu ngandung produk kapsul Nespresso tunggal (kopi, téh, sareng sanésna), sareng sagala jinis produk anu dibungkus cangkir anu ngabutuhkeun halangan kaamanan anu luhur sareng perlindungan anu efektif ngalawan lingkungan luar. Dina tawaran kami, kami ngagaduhan seueur ketebalan aluminium, embossings sareng jinis lacquer anu béda. Ayeuna, lacquer sealing tanpa klorin parantos janten standar pasar.

  • Foil die cut PE Plastic lids For food product containers

    Foil die cut PE tutup Plastik Pikeun peti produk pangan

    Kami ngahasilkeun tutup PE Plastik kualitas luhur anu seueur dianggo dina industri pangan sareng susu. Tutup Plastik PE ieu kertas ipis sareng dianggo salaku tutup samentawis pikeun wadah produk tuangeun n-lémparan, Sadaya tutup aluminium foil ieu tiasa diluyukeun sareng gambar, inpormasi, logo sareng cetakan sakumaha sarat tina klien kami.

  • Logo printed PE ice cream cup lids die cut manufacturer

    Logo dicetak PE és krim cangkir lids maot cut produsén

    Bubuka tutup cangkir PE tutup cangkir PE didamel tina pilem PE. Éta dipaké pikeun kéngingkeun kualitas percetakan anu langkung luhur, gampang dicabut tina bungkusanna sareng henteu nyabak nalika transportasi sareng distribusi. Fitur tutup cangkir PE ● Transparansi anu saé, pandangan anu jelas dina produk ● Perlindungan ambu sareng umur panjang ● Penanganan anu merenah ● Pembukaan anu gampang sareng konsistén, tutupna henteu robek Spesifikasi pe cup cangkir Nami Produk PE cup lids kardus bahan baku, perekat, pilem , mangsi, pangleyur, d ...
  • Easy Peeling Die cut potato chip lid with Rotogravure printing

    Gampang Peeling Die motong tutup chip kentang kalayan percetakan Rotogravure

    Plastik, aluminium, atanapi kertas Die cut tutup kentang tutup. Spésialisasi kami mangrupikeun jinis pilem anu diukur ku ukuranana kalayan sipat panyegelan sareng mesék anu hadé anu masing-masing diadaptasi gumantung kana unggal produk sareng profil sarat.

  • Die cut PET Plastic foil lids for instant noodles , yogurt cup

    Maot motong PET palastik foil lids kanggo mie instan, cangkir yogurt

    Ukuran produk: Urang tiasa ngarobih langkung ti 100 ukuran sareng bentuk, sapertos segi opat, buleud, pasagi sareng sajabina.
    Kandel: 0.1mm-0.12mm
    Kapasitas / kapasitas: 100ml - 4000ml (tiasa disaluyukeun)
    Warna: 1-10 percetakan warna
    Logo: Logo Pelanggan
    Sealing jeung perlakuan: sealing panas

  • PE PET Plastic die cut lids For food container cup seal

    PE PET Plastik dieureunkeun lids Pikeun wadah dahareun segel cangkir

    * Kandel bahan anu dikustomisasi sayogi
    * Halangan anu hadé dina karat
    * Tutup tutup plastik palastik Cocog pikeun sababaraha tingkatan pamrosésan higienis
    * Jam & jelly (madu, nut nougat), ganti baju
    * Palapis mesék gampang - kinerja sampurna dina sababaraha garis bungkusan
    * Segel anu saé ngalangkungan pasipatan
    * Résistansi korosi tinggi
    * Sadia pikeun sadaya tutup standar die cut