Tutup Langka Mie Instan Embossed pikeun sealing mie instan

Pedaran pondok:

Tutup Kertas Maot-cut didamel tina kertas sareng pilem plastik. anu dianggo pikeun ngégél cangkir anu ngandung mie, yogurt, krim és, camilan sareng sajabana sareng sagala rupa produk anu dibungkus cangkir anu meryogikeun halangan kaamanan anu luhur sareng perlindungan anu efektif ngalawan lingkungan luar. Dina tawaran kami, kami ngagaduhan seueur ketebalan plastik kertas ko-extrusi, sareng jinis-jinis lapisan panyegelan panas.


Detil Produk

Tanda Produk

Kauntungan tina Die motong Tutup kertas

● tahan karusakan mékanis
● kakuatan sealing tinggi pikeun sababaraha jenis cangkir
● kualitas percetakan tinggi
● hemat biaya
● kualitas luhur

Spésifikasi Die cut Cover lids

Ngaran Produk Maot motong Tutup kertas
Bahan atah karton, perekat, pilem, tinta, pelarut, jst.
Struktur tutup PET + PAPER + PE + FOIL + Pilem sealing panas pikeun cangkir PS / PP / PE / PET / Paper
PAPER + PE + FOIL + Pilem Sealing Panas pikeun cangkir PS / PP / PE / PET / Kertas
PAPER + PE + FOIL + Pilem Sealing Panas pikeun cangkir PP / PE / PET / Kertas
PAPER + PE + Pilem Sealing Panas pikeun cangkir PS / PP / PE / PET / PET
Spésifikasi embossed die cut tutupsworm / titik / cross embossed
Kandel 30,33,38,40 micron sateuacan embossed, 100-150 micron saatos embossed
Ukuran & Warna Sakumaha diperyogikeun
Nyitak Rotogravure 1-10 warna, desain sareng logo anu disayogikeun ku konsumén
Diameter 72, 73, 90,95, 97,98,100,101,102,104,112,124,130,141,181 jsb. Kami gaduh langkung tiang 100 sharps die cut cet pikeun pilihan anjeun.
Pamakéan Tutup pikeun kemasan wadah sapertos mi, kiripik, yoghurt cookie, susu, kéju, és krim, téh, kosmétik, bumbu, K-cup, jsb.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami