Flexible PET Paper Instan Noodle Bowl Lids Sealing panas

Pedaran pondok:

● Bahan: PET
● Sealing lapisan: Coex polimér / PP, PE
● Sealing panas
● Transparan, metallized, atanapi dicitak (dugi ka 8 warna sareng flexo print)


Detil Produk

Tanda Produk

Kauntungannana Tutup Saeful Mie Instan

● Sealing ngalawan sadaya bahan dasar anu umum
● Kakuatan sealing dua kali (dibandingkeun sareng tutup tilas pamotongan konvensional)
● transparansi tinggi pisibilitas unggulan produk
● stabilitas mékanis: tusukan tinggi sareng résistansi cimata
● Wangun tutup sareng ukuran mungkin
● Pangolahan anu épisién sareng dipercaya ngagunakeun sadaya mesin bungkus umum
● waktos pangiriman pondok

Spésifikasi Tutup Saeful Mie Instan 

Ngaran Produk Tutup Saeful Mie Instan
Bahan atah karton, perekat, pilem, tinta, pelarut, jst.
Struktur tutup PET + PAPER + PE + FOIL + Pilem sealing panas pikeun cangkir PS / PP / PE / PET / Paper
PAPER + PE + FOIL + Pilem Sealing Panas pikeun cangkir PS / PP / PE / PET / Kertas
PAPER + PE + FOIL + Pilem Sealing Panas pikeun cangkir PP / PE / PET / Kertas
PAPER + PE + Pilem Sealing Panas pikeun cangkir PS / PP / PE / PET / PET
Spésifikasi embossed die cut tutupsworm / titik / cross embossed
Kandel 30,33,38,40 micron sateuacan embossed, 100-150 micron saatos embossed
Ukuran & Warna Tiasa disesuaikan
Nyitak Rotogravure 1-10 warna, desain sareng logo anu disayogikeun ku konsumén
Diameter 72, 73, 90,95, 97,98,100,101,102,104,112,124,130,141,181 jsb. Kami gaduh langkung tiang 100 sharps die cut cet pikeun pilihan anjeun.
Pamakéan Tutup Meja Mangkuk Instan anu dianggo dina mi, kiripik, yoghurt cookie, susu, kéju, és krim, téh, kosmétik, bumbu, K-cup, jst.

Kualitas luhur Cacing Embossed Foil Lids / Cup Seal Aluminium Foil

Tutup potongan aluminium foil sealing cocog sareng standar lingkungan di nagara Éropa, paménta téknis produk sareng mastikeun sarat lingkungan sareng panggunaan kaamanan produk. Di sagigireun éta, éta nyayogikeun penampilan anu hipu, warna cerah, panyegelan anu ketat, sareng ciri gampang cimata, sahingga ningkatkeun kualitas produk. Éta tiasa dianggo pikeun yoghurt, susu, kéju, és krim, cai, jus, inuman, kopi, téh, kosmétik, bumbu sareng sajabana. Struktur, ukuran sareng kandelna lambaran timbul tiasa disaluyukeun.

Tangtosna, upami anjeun henteu terang jinis mana anu kedah dipilih, kami tiasa nyayogikeun anjeun solusi anu pangsaéna. Salaku pabrikan khusus sareng Éksporter Aluminium Foil Seals di Cina.

 

MATI POTONGAN ALUMINIUM FOIL LOLA SPESIFIKASI
Kandel foil Struktur Campuran Aplikasi Piala Pamakéan
33-46micron Primer + AL + PP Lacquer Piala PP Pikeun Kelas Pangan
Primer + AL + PP pilem mesék gampang dilaminasi Sealing Piala Yogurt
Primer + AL + PP pilem mesék teu tenang dilaminasi Sealing Piala Juice
Primer + AL + PS Lacquer Piala PS Sealing Piala És Krim
Pilem Primer + AL + PS dilaminasi Sealing Piala Jam
Primer + AL + PE pilem mesék gampang dilaminasi Piala PE
Primer + AL + PE pilem mesék teu tenang dilaminasi
Primer + AL + PP Lacquer Piala piaraan

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami