Warta

  • Naon Bedana PE & Lambaran Kertas Lilin?

    Ngagunakeun bahan anu pas nalika bungkusan penting pisan pikeun mastikeun yén palanggan anjeun nampi barang anjeun kalayan presentasi anu pangsaéna. Anjeun panginten henteu ngémutan, tapi ku nganggo bahan kemasan anu salah anjeun tiasa ngahaja ngarusak daya tarik produk anjeun. Dua bahan bungkus th ...
    Maca deui
  • Cara pikeun ngadamel tutup mangkok mi langsung

    Modél utilitas aya hubunganana sareng bidang bungkus tuangeun, khususna pikeun lapisan multi-lapisan panutup mangkuk mi instan. Sakumaha urang terang, mie instan mangrupikeun salah sahiji katuangan anu penting dina kahirupan manusa. Kalayan ningkatna standar hirup masarakat, desain bungkusan instan ...
    Maca deui
  • Ukuran Pasar Pakét Foil Aluminium, Struktur Biaya, Analisis Tumuwuh sareng Ramalan Kahareup dugi ka 2025

    Aluminium Foil anu ramah lingkungan pikeun nyaksian Permintaan Tinggi tina preferensi Konsumén Séktor Pakét ditambah ku peraturan pangaturan anu mekar mangrupikeun sababaraha faktor anu ngarah anu kuat mangaruhan kana sagala rupa aspék industri pangan & inuman, kalebet bungkus, ingredie ...
    Maca deui