Tutup Saeful Kertas

  • Eco Friendly Yogurt Cup Heat Seal Lids PET Food Grade Material

    Eco Friendly Piala Yogurt Panas Segel Tutup Bahan PET Bahan Pangan

    Tutup Seal Panas ngagaduhan sipat panghalang tinggi sareng tahan cai, sahingga cocog pikeun dianggo dina seueur bidang. Tutup Seal Panas dilarapkeun ka Piala PS / PP / Kertas / PET. Jalan anu timbul ngajantenkeun produk langkung bertekstur sareng ningkatkeun nilai tambah produk. Tutup foil kanggo wadah pengepakan sapertos yogurt, susu, kéju, és krim, cai, jus, minuman, kopi, téh, tuangeun, mie, kosmétik, bumbu, K-cup, kapsul kopi sareng sajabina panyegelan anu hadé. Sébat anu saé nepi ka suhu luhur. Ukuran sareng struktur anu béda sayogi.

  • High quality Instant Noodle Bowl Lids PET Plastic material

    Kualitas tinggi Bahan Mie Saeful Langsing Bahan PET Plastik

    Tutup segel mangkuk mi langsung nyaéta Thinner, langkung stabil sareng transparan - kanggo bungkus kéju, yoghurt, sareng produk susu sanésna, kami nawiskeun solusi tutup sareng kualitas luhur dumasar kana PET sareng sipat mékanik sareng optik anu hadé. Portopolio anu dipaténkeun menonjol pikeun tusukan tinggi sareng résistansi cimata ogé transparansi sareng kajelasan anu luar biasa. Bungkusan tiasa dibuka kalayan gampang sareng konsistén; tutupna henteu nyarek.

  • Paper Instant noodles bowl seal lids embossed type

    Mie Instan Kertas Segel mangkuk tutup tutup tipe timbul

    1-Bahan: Kertas
    2-Suhu: lemes
    3-Kandel: 30micron-40micron
    4-Pamakéan: mi Instan, cangkir yoghurt PP / PE atanapi gelas cai
    5-Paket: Dipak dina PCS sareng gulungan ku karton

  • Oil resistance PP seal Lids for noodles chips sealing

    Résistansi minyak PP segel Tutup pikeun sealing chip sealing

    Tutup anjing laut PP nawiskeun pilihan anu ramah lingkungan. Sadaya bahan baku anu dianggo dina lids asalna tina sumber anu sustainable. Lids dumasar PP sapinuhna didaur sareng gaduh tapak suku karbon anu handap.

  • China manufacturer of PP Plastic instant noodles cup paper bowl lids

    Pabrik cina tutup plastik Plastik mi mi cup mangkuk kertas

    ● panghalang tinggi ngalawan uap cai & transmisi oksigén ogé cahaya sareng aroma sahingga janten pilihan anu idéal pikeun produk hirup rak sénsitip sareng ngalegaan
    ● Logo embossing ogé pola standar sapertos grub acak sareng sprei halus
    ● Mudah mesék atanapi aplikasi segel las
    ● résistansi produk tinggi
    ● Ngaronjatkeun tusukan sareng résistansi cimata
    ● Serbaguna sareng gampang dianggo

  • High performance Instant Noodles PP Plastic Cup lids for sale

    Kinerja tinggi tutup Instan Piala PP Plastik kanggo dijual

    1. Ngégél foil dina gulungan.
    2. Sipat panghalang anu hadé.
    3. Percetakan warna anu jelas sareng caang. 0-10 percetakan warna.
    Ketebalan 4. Bahan: 50-70micron

  • 70.Customized size color paper Instant Noodle Bowl Lids for instant noodles sealing

    70. Kertas warna ukuran khusus pikeun Tutup Saeful Mie Instan kanggo panyegelan mi instan

    Kami ngahasilkeun tutup kualitas Die Cut anu berkualitas anu seueur dianggo dina industri pangan sareng susu. Tutup-potongan cut Die ieu kertas ipis sareng dianggo salaku tutup samentawis pikeun wadah produk tuangeun n-lémparan, Sadaya tutup teureut Die ieu tiasa diluyukeun sareng gambar, inpormasi, logo sareng cetakan sakumaha sarat tina klien kami

  • Instant Noodle Bowl Lids

    Tutup Saeful Mie Instan

    1-Bahan: Kertas
    2-Plastik: PE / PET
    3-Suhu: lemes
    4-Kandel: 33micron-46micron
    5-Pamakéan: cangkir mi instan PP / PE atanapi gelas cai
    6-Paket: Dipak dina PCS sareng gulungan ku karton

  • 38 40 micron Instant Noodles Heat Sealing Paper bowl Lid Biodegradable

    38 40 mikron Mie Instan Panas Sealing Kertas mangkok Tutup Biodegradable

    Panutup Kertas Sealing Panas urang cocog pikeun PET (poliéster), PE (poliétilén), PP (polipropilén), PVC (polivinil klorida), PS, ABS, kaca, sareng sajabana sagala jinis segel wadah, Panas Sealing Paper Lid seueur dianggo dina tuangeun , ubar, kosmétik, bahan kimia tatanén, minyak, detérjen, produk perawatan rambut, alkohol, sareng industri sanésna, kalayan kabocoran, pelestarian, metamorfisme, tahan lembab, sareng sajabina.